7 bin TL maaşla İç Denetçi alınacaktır.

7 bin TL maaşla İç Denetçi alınacaktır.

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS ve ikamet şartsız en az 7 bin TL maaşla İç Denetçi alınacaktır.

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS ve ikamet şartsız en az 7 bin TL maaşla İç Denetçi alınacaktır.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını Üniversitenin resmi internet adresinden çevrimiçi olarak yapacaklardır.

Adaylar için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 4 - 18 Ağustos 2021 tarihleri arasında (18 Ağustos dahil) yapacaklardır.

İç Denetçi için aranan nitelikler (1 personel)

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından verilen ve ilan tarihi itibarıyla geçerlilik süresi devam eden “Kamu İç Denetçi Sertifikasına” (Atanacağı ilk idarede geçerlidir ibaresi bulunan sertifikalar kabul edilmeyecektir) sahip olmak.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden:

İÇ DENETÇİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemizde istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri (GİH) sınıfında, 1 (bir) dereceli, 1 (bir) adet “İç Denetçi” kadromuza 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca açıktan (657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 92. maddesi kapsamında) veya naklen (657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 74. maddesi kapsamında) atama yapılacaktır. I. GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR: 1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. 2- Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından verilen ve ilan tarihi itibarıyla geçerlilik süresi devam eden “Kamu İç Denetçi Sertifikasına” (Atanacağı ilk idarede geçerlidir ibaresi bulunan sertifikalar kabul edilmeyecektir) sahip olmak.

II. BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI: Başvurular Üniversitemizin www.pau.edu.tr adresinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Süresinde yapılmayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle geç yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Adaylar sistemden bilgileri tam ve eksiksiz doldurulduğunda başvuru tamamlanarak başvuru takip numarası oluşturulacaktır. Adaylar oluşturulan başvuru takip numarası ile başvuru süresince güncelleme yapabilecek olup tüm sorumluluk adaylara aittir. Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuru Tarihi: Başvuru Başlangıç : 04.08.2021 (Mesai Başlangıcı) Başvuru Bitiş : 18.08.2021 (Mesai Bitimi)

III. ÇEVRİM İÇİ BAŞVURUDA SİSTEME EKLENMESİ GEREKEN BELGELER

1-Özgeçmiş 2-Kamu İç Denetçi Sertifikası 3-Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (İDKK'ya sertifika başvurusunda kullanılan) 4-Lisans diploması (İDKK'ya sertifika başvurusunda kullanılan) veya geçici mezuniyet belgesi, (Adayların mezuniyet bilgileri YÖKSİS web servisleri aracılığı ile alınacaktır. YÖKSİS veri tabanından tercih edilen pozisyonda istenen mezuniyet türü çıkmaması halinde aday mezun olduğu okul ile iletişime geçerek YÖKSİS veri tabanına mezuniyet kaydını yaptıracaktır. Buna rağmen başvuru süresi içerisinde işlemlerin yetişmemesi halinde aday diploma, geçici mezuniyet belgesi veya kare kodlu E-Devlet çıktısını kendisi sisteme yükleyebilecektir)

5-HİTAP Hizmet Belgesi (e-Devletten ya da çalıştığı Kurumdan alınacaktır) 6-Vesikalık Fotoğraf (Sisteme yüklenecektir)

IV. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI: Müracaat edenlerin ilan edilen kadro sayısından fazla olması halinde adayların; a) Kamu İç Denetçi Sertifika Puanının % 50’sinin, b) Yabancı Dil Sınav Puanının % 30’nun, c) Lisans Mezuniyet Notunun % 20’sinin (YÖK not dönüşüm tablosundaki 100’lük sisteme göre) sayısal değerleri toplanarak aday sıralaması yapılacaktır.

Toplam puanları eşit olan adayların Kamu İç Denetçi Sertifika puanlarına bakılacak olup, sertifika puanı yüksek olan aday üst sırada yer alacaktır; Kamu İç Denetçi Sertifika puanlarının da eşit olması durumunda kamuda hizmet süresi daha fazla olan aday üst sırada yer alacaktır. Başvuru yapan adaylardan evrakları tam ve eksiksiz olanlar arasından yukarıda açıklanan kriterlere göre sıralama yapılarak ilan edilen kadronun 10 (on) katı aday arasından Rektörlüğümüz tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan bir aday ile yedek olarak belirlenen aday listesi başvuru bitiş tarihinden itibaren 15 (on beş) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Atanmaya hak kazanan adaya ait belgeler ile diğer şartlar aynı gün ilan edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlan ile ilgili Personel Daire Başkanlığına ait (0258) 296 22 59/1818 nolu telefonlardan bilgi alınabilir. Önemli Not: Atanmaya hak kazanan adaya ait “Kamu İç Denetçi Sertifikası” kullanım durumları, Kamu İç Denetim Koordinasyon Kurulundan teyit edilecektir. Halen kamu kurum ve kuruşlarında görev yapanların muvafakat işlemleri tamamlandıktan sonra atama işlemi yapılacaktır. Atama işlemi herhangi bir nedenle yapılamayan asıl adayın yerine yedek listeden sırasıyla atama işlemi tesis edilecektir. 

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.