7 Şehirde Kaymakamlıklar TYP Personel iş Başvurusu

7 Şehirde Kaymakamlıklar TYP Personel iş Başvurusu

7 Şehirde Kaymakamlıklar TYP Personel iş Başvurusu

Karabük Safranbolu, Kastamonu küre, Manisa köprübaşı, Şanlıurfa Suruç, Tokat Reşadiye kaymakamlıkları Sydv (sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı)’de görevlendirmek üzere toplamda 44 personel alımı yapacağını duyurdu.

Kaymakamlık işçi alımı yapan iller ve kadrolar
Karabük Safranbolu SYDV 4 Temizlik Elemanı, Kastamonu Küre SYDV 3 Temizlik Görevlisi/Şoför, Manisa Köprübaşı SYDV 4 Temizlik Görevlisi, Şanlıurfa Suruç SYDV 13 Temizlik Personeli/ Proje Koordinatörü/Şoför ve Tokat Reşadiye SYDV 20 Temizlik İşçisi olarak kurumlar bünyesinde personeller istihdam edilecektir.

Safranbolu (Karabük) Sydv başvuru tarihi
Karabük Safranbolu sydv başvuru gerçekleştirecek vatandaşların en geç 19.02.2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru kurum üzerinden gerçekleştirilecek. Temizlik personeli statüsünden 4 personel istihdam edecek kurum en az ilkokul mezunu olmak. 18 ile 50 yaş sınırı içerisinde olmak şartları başta olmak üzere bazı şartlar aramaktadır. Aşağıda paylaştığımız link üzerinden tıklayarak şartların tamamen bakılması ve şartları uyan kişilerin başvuru yapması gerekmektedir.

Safranbolu SYDV başvuru kılavuzu.

Küre (Kastamonu) Sydv başvuru şartları
Kastamonu kürü ilçesi Sydv personel alımına başvuru yapacak olan vatandaşlar 16.02.2021 il 22.02.2021 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Kurum temizlik personeli ve şoför statüsünde görevlendirmek üzere toplamda 3 personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapacak olan vatandaşlar 20 ile 55 yaş kriteri arasında olması gerekmektedir. Aranan şartların tamamını çgrenmek için aşağıda paylaştığımız ilan kılavuzuna tıklayarak tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Küre SYDV başvuru kılavuzu.

Köprübaşı (manisa) Sydv başvuru
Manisa köprübaşı Sydv personel alımı için başvuru yapacak olan vatandaşlar 19.02.2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuruları gerçekleştirmek isteyen kişiler köprübaşı ilçesinde bulunan kuruma bizzat başvuru gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kurum toplamda 4 temizlik personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru şartları arasında 18 ile 50 yaş kriteri içerisinde olmak. En az ilkokul  mezunu olmak şartları göze çarpmaktadır. Şartların detayını öğrenmek için aşağıda belirttiğimiz linki tıklayarak başvuru şartlarını öğrenebilirler.

 

Suruç (Şanlıurfa) sydv başvuru şartları
Şanlıurfa Suruç ilçesinde Sydv personel alımına başvuru yapacak olan vatandaşlar 16.02.2021 tarihine kadar başvuru gerçekleştirebilecekler. Başvurular kurum adresine bizzat başvuru ile gerçekleştirilmektedir. Türk vatandaşı olmak, 18 – 55 yaş arasında olmak, Çalışmasına engel bir durumu olmamak, Temizlik görevlisi için en az okuma yazma bilmek, şoför için en az İlkokul mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak ve Suruç ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi/Proje Koordinatörü için aranan nitelikler (7 bayan)

Türk vatandaşı olmak, Proje koordinatörü için 40 yaşını doldurmamış olmak, temizlik görevlisi için 18 – 50 yaş arasında olmak, Çalışmasına engel bir durumu olmamak, Proje koordinatörü için en az Lise mezunu, temizlik görevlisi için en az İlkokul mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak ve Suruç ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Tokat Reşadiye SYDV için başvuru zamanı
İlana başvuru yapmak isteyen adaylar 16 Şubat 2021 tarihine kadar (16 Şubat dahil) başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru şekli ve yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru kılavuzunda yer alan kurum adresine başvurularını yapacaklardır.

Temizlik İşçisi için aranan nitelikler (20 personel)

Türk vatandaşı olmak, 20 – 55 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Son 6 aydır Reşadiye ilçesinde ikamet ediyor olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak, Seyahat engeli bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak şartları aranmaktadır.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.