9 Yaşındaki Hemşirenin Kızı Coronadan Vefat Etti

9 Yaşındaki Hemşirenin Kızı Coronadan Vefat Etti

KORONAVİRÜS BU KEZ SAĞLIK ÇALIŞANININ KÜÇÜK KIZINI HEDEF ALDI!

Sağlık çalışanının 9 yaşındaki kızı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!
Koronavirüs (Covid-19) genç yaşlı ayırtmadan can almaya devam ediyor. Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, koronavirüs’e yakalanan bir sağlık çalışanının 9 yaşındaki kızının yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Alınan tüm tedbirlere rağmen vatandaşların kurallara uymamasından ötürü kontrol atlına alınamayan koronavirüs (Covid-19) can almaya devam ediyor. Koronavirüs’ün bu seferki hedefi 9 yaşındaki küçük Melek’ti… Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, bir sağlık çalışanın kızı olan 9 yaşındaki Melek’in hayatını kaybettiğini açıkladı.

BİR AYDIR HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU!
Edinilen bilgiye göre; Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Gafur Kartal’ın kızı Melek Kartal (9), geçen ay rahatsızlanması üzerine Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Çeşitli rahatsızlıkları da olduğu öğrenilen ve yapılan koronavirüs testi de pozitif çıkan Kartal, hastanede tedavi gördü. Hastalığın ağır seyretmesi üzerine yoğun bakımda tedavisine devam edilen küçük kız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA!
Kartal’ın vefat haberini, İl Sağlık Müdürü Bedir de sosyal medyada paylaşarak büyük acı ve üzüntü içinde olduklarını ifade etti. Bedir, “O bir melekti, meleklerin yanına gitti. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarından, kıymetli personelimiz Gafur Kartal’ın 9 yaşlarındaki melek kızı, Covid-19’a yenik düştü, meleklerin yanına gitti. Her ölüm erkendir sahibine ancak bu çok acı oldu. Kıymetli kardeşim Gafur Kartal ve değerli ailesine, tüm yakınlarına, acıyı yüreklerinde hisseden sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.