9000 TL ortalama maaş ile Kamu işçi alımını yapıyor.

9000 TL ortalama maaş ile Kamu işçi alımını yapıyor.

İŞ İLANI

Alınacak Branş Türü

1 Personel Olmak üzere İş Makinesi (Greyder) Operatörü

Kamu İşçi Alımı Başvuru Genel Şartları

Türk Uyruklu olunması. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olunması. Adayın ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı olmaları herhangi bir sağlık problemleri bulunmaması. Kişinin askerlik hizmetini fiilen sonuçlandırıp hizmet gereğini yerine getirmiş olmaları. En az ilköğretim dengi okullardan mezun olunması. Ankara/Nallıhan İlçesinde İkametgâh etmek zorundadır. G sınıfı ehliyete sahip olunması. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İş Makinesi greyder operatörlük sertifikası bulundurması. Branş alanında en az 5 yıl deneyim sahibi olması.


Müracaat Eden Adaylar İçin İstenecek Evrak Türleri

Başvuru Dilekçesi, Nüfus cüzdanı aslı ile 1 adet fotokopisi, 3 Adet fotoğraf, askerlik durum belgesi, Sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almıyor olunması, sağlık raporu, ehliyet ve sertifika belge türleri istenen evrakları hazırlamaları gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvuru Müracaat Tarihi ve Şekli

Adaylar 12 Ekim 2022 ile 16 Ekim 2022 tarihleri arasında adaylar müracaat edebileceklerdir. Adaylar Verilen tarih süreçleri arasında İŞKUR üzerinden kullanıcı girişlerini yaparak başvuruda bulunabileceklerdir.

Alımlar Nallıhan Ankara iline yapılacaktır.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.