A-dam, a-z-raile kahve ikram etti

A-dam, a-z-raile kahve ikram etti

Ve onun kahvesine bir kaç uyku ha-pı attı, az-rail kahveyi içti ve derin bir uykuya daldı

AzraiI bir adamın karşısına çıktı ve, “Bugün, senin son günün” dedi. A-dam, “Ama ben hazır değilim” deyince, a-z-rail; “Bugünkü listemde, ilk sırada senin ismin var” dedi.

Adam da, Adam da, “Peki o zaman, gitmeden önce, gel oturalım beraber bir kahve içelim” diye ricada bulundu. A-z-rail, adamın bu isteğini kırmadı ve oturdular. A-dam, a-z-raile kahve ikram etti. Ve onun kahvesine bir kaç uyku ha-pı attı, az-rail kahveyi içti ve derin bir uykuya daldı

A-z-rail bir adamın karşısına çıktı ve, “Bugün, senin son günün” dedi. A-dam, “Ama ben hazır değilim” deyince, a-z-rail; “Bugünkü listemde, ilk sırada senin ismin var” dedi. Adam da, Adam da, “Peki o zaman, gitmeden önce, gel oturalım beraber bir kahve içelim” diye ricada bulundu. A-z-rail, adamın bu isteğini kırmadı ve oturdular.

A-dam, a-z-raile kahve ikram etti. Ve onun kahvesine bir kaç uyku ha-pı attı, az-rail kahveyi içti ve derin bir uykuya daldı.Adam, a-z-railin listesini aldı ve ismini ilk sıradan s-ilip listenin sonuna koydu. A-z-rail uyandıktan sonra şöyle dedi.

“Sen, bugün bana çok şefkatli davrandın. Şefkatinin karşılığında işime listenin en sonundan başlayacağım.” Bazı şeyler k-aderinde yazılıdır. Onları değiştirmek için ne kadar çabalarsan çabala, değiştiremezsin…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.