ABD Başkanı TRUMP Canlı Yayında Fenalaştı!

ABD Başkanı TRUMP Canlı Yayında Fenalaştı!

KORONAVİRÜS OLAN ABD BAŞKANI TRUMP, CANLI YAYINA BAĞLANDIĞI SIRADA FENALAŞTI!

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi gören ABD Başkanı Donald Trump’ın önceki akşam Fox News’e telefonla bağlandı. Canlı yayında sık sık öksürürek, telefonu sessize alması ülkede gündem oldu.
Geçen hafta koronavirüsüe yakalandığı tespit edildikten sonra hastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump’ın tedavi tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Trump, geçtiğimiz akşam seçimlerle ilgili Fox News canlı yayınına telefonla katıldı. Trump’ın yayın sırasında sık sık öksürdüğü ve mikrofonunu sessize aldığı fark edildi. Öksürüğünü gizlemek isteyen Trump’ın telefonu sessize aldığı ifade edildi. Trump, koronavirüs için henüz test yaptırmadığını belirterek “Sürekli test yapmak için bir neden yok. Çok az enfeksiyon veya virüs buldular” diye konuştu.
ABD BAŞKANI TRUMP’IN MİTİNGİNE KATILAN 9 KİŞİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Minnesota eyaletinde bulunan Bemidji şehrindeki mitingine katılan 9 kişinin koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı belirtildi. ABD Başkanı Donald Trump’ın, yaklaşık 3 hafta önce Minnesota eyaletinde bulunan Bemidji şehrindeki mitingine katılan 9 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve aralarında 2 kişinin yoğun bakıma kaldırıldığı ifade edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.