Acun Ilıcalı'nın övgüler yağdırdığı yarışmacı herkesi şoke etti!

Acun Ilıcalı'nın övgüler yağdırdığı yarışmacı herkesi şoke etti!

'MasterChef Türkiye'de Acun Ilıcalı'nın övgüler yağdırdığı yarışmacı herkesi şoke etti!

'MasterChef Türkiye 2020'nin 23 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde; ilk turu geçen yarışmacılar, üçlü düellolarda mücadele etti. Geçtiğimiz hafta Miami'den gelen bir yarışmacının olduğunu duyan Acun Ilıcalı, aniden stüdyoya girmiş ve yemeklerin tadına bakmıştı. Ünlü yapımcının, yemeklerine övgüler yağdırıp "Finalde görüşebiliriz" dediği yarışmacının, ikinci turda hayal kırıklığı yaşaması dikkat çekti.

 

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor... Üçlü düelloda mücadele etmeye hak kazanan Deniz Aktuğ, Murat Kaplan, Barbaros Yoloğlu, 40 dakikada asma yaprağında barbun balığı pişirmeye çalıştı.

Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun tadımları sonrasında ilk elenen Murat oldu. Deniz Aktuğ ve Barbaros Yoloğlu arasında karar vermekte zorlanan jürinin kararı Barbaros lehinde oldu. Böylece yarışmaya Miami'den katılan ve orada restoran işletmeciliği yapan Deniz Aktuğ elendi


ACUN ILICALI SÜRPRİZİ 
Deniz Aktuğ, ilk turda midyeli yemek ve özel bir ekmek yapmıştı. Yarışmacının Miami'den katıldığını öğrenen Acun Ilıcalı, şort ve terliğiyle aniden stüdyoya girerek herkesi şaşırtmıştı.

Deniz'in yemeklerine tadan Acun Ilıcalı, "Ben böyle lezzetli bir ekmek yemedim" diyerek, yarışmacıya övgüler yağdırmıştı.


"AYAĞIMIN UĞURLU OLDUĞUNU SÖYLERLER" 
Ünlü televizyoncu, " Ayağımın da uğurlu olduğunu söylerler. Deniz en az senin kadar sevindim. Belki aylar sonra finalde seni burada görürüz" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı, şef önlüğünü de yarışmacıya kendisi vermişti.
Yarışmanın yapımcısı "Finalde görüşebiliriz" dediği Deniz Aktuğ, ikinci turda 'MasterChef Türkiye 2020'ye veda etmiş oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.