Acun ve Hakan Hatipoğlu arasında konuşma

Acun ve Hakan Hatipoğlu arasında konuşma

Acun ve Hakan Hatipoğlu arasında konuşma olay oldu! 'Kanal benim'

Tv8 ekranlarında yayınlanan program reytinglerde pek de beklediği ilgiyi göremese de tam bir Türk televizyonları klasiği haline gelen Survivor yine olaylı oldu.

Programın yapımcısı ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ise popüler yarışma programının başlamasıyla yine aynı kanalda hemen Survivor'ın ardından yayınlanan Survivor Panorama'ya konuk oldu.

Hakan ile konuşmasıyla gündeme gelen Acun herkesi şoke etti.

Tam Acun Ilıcalı konuşurken araya giren programın sunucusu Hakan Hatipoğlu, Ilıcalı'ya "Abi son bir dakikamız, son sözlerini alayım" şeklide uyarıda bulundu.

Ilıcalı'nın bu uyarıya şaşırdığını gören Hatipoğlu "Birazdan TV8'de film başlayacak abi, sonra da Survivor başlayacak" şeklinde kendisini açıkladı.

Ilıcalı ise "Kanal benim değil mi abi? Nasıl olur böyle bir şey?" diyerek hem stüdyodakileri hem de izleyicileri güldürdü.

kgyjigycv5oc9tur9kmjzmkpjyn8pgs3-body.jpg

Ardından Survivor'ın ilk bölümü ve sezonun başlangıcı için dileklerini ve beklentilerini söyleyen Ilıcalı, "20:00'de Survivor başlıyor" diyen Hatipoğlu'na "Reklamı da say, kesin olarak sekizi beş geçe başlar" diyerek tekrar güldürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.