Adalet Bakanlığı 13 bin 202 personel alımı ilan kılavuzu

Adalet Bakanlığı 13 bin 202 personel alımı ilan kılavuzu

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından personel alımı müjdesi haberi geldi. Sayın Bakan Gül 13 bin 202 personel alımı gerçekleştirileceğini bildirdi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından personel alımı müjdesi haberi geldi.

Bakan Gül 13 bin 202 personel alımı gerçekleştirileceğini twitter ve telegram hesabından MÜJDELEDİ!
 
Sayın Bakan Gül, "Sevgili genç arkadaşlar, personel alım ilanımız yayınlanacak. İKM, İnfaz koruma memuru alımı, mübaşir alımı, zabıt katibi alımı, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13.202 yeni personel alımı gerçekleştireceğiz. Adalet teşkilatımızı sizlerle güçlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun." Açıklamasını yaptı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak kişilerin Türk vatandaşı olması gerekiyor.

2 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekiyor.

3 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak tüm bay ve bayanların affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

4 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuru işlemi yapacak olan kişilerin Anayasal düzenleri yıkmaya çalışmak ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak.

5 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak bütün adayların ilan edilmiş olan kadrolar için aranmış diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

6 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak kişilerin ilan edilmiş olan unvanlar için mezun olunmuş okul nedeni ile öğrenim ve eğitim şartını taşımak gerekmektedir.

7 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuruda bulunmak isteyen tüm kişilerin Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak

8 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak bütün bay ve bayan vatandaşların kişilerin Terör örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

9 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak bütün kişilerin Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış olmak.

10 - CTE ve Adalet Bakanlığı ilanına başvuracak tüm kişilerin terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak..

İLAN KILAVUZU ŞUAN YAYINLANMAMIŞTIR. YAYINLANDIĞI ANDA KAÇIRMAMAK İÇİN:

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ  TYP İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.