Adalet bakanlığı 2021 Yılı  Gardiyan , Zabıt kâtibi, mübaşir, infaz ve koruma memuru iş ilanları

Adalet bakanlığı 2021 Yılı Gardiyan , Zabıt kâtibi, mübaşir, infaz ve koruma memuru iş ilanları

Adalet bakanlığı 2021 Yılı Gardiyan , Zabıt kâtibi, mübaşir, infaz ve koruma memuru iş ilanları

Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 10 bin adet sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağını memurlarahaber.com ve kamudankariyer.com olarak sizlere geçtiğimiz ay duyurmuştuk.

Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 10 bin adet  Sözleşmeli personel alımı ile ilgili olarak yönetmelik değişikliği geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete üzerinden yayınlanarak yürürlüğe girmişti.

10 bin personel alımının Resmi Gazete'de ilan edilmesi sonrası bütün adaylar resmi ilanı beklerken,  yayınlanması beklenen ilan oldukça gecikmiş durumda.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yapmış olduğu açıklamalarda Türkiye genelinde 81 şehirde adliyelere ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 10.000 sözleşmeli olarak personel alımı yapılacağını açıklamış ve Memurarahaber.com olarak bizde bunu sizlere duyurmuştuk.

10 BİN PERSONEL ALIMI İLAN TARİHİ 2021 YILINA SARMIŞTIR

Bize göre 10 bin personel alımı  Ocak yada 2021 Şubat aylarının ilk haftalarında gelmesi ve başvuruların 2021'in aynı aylarında da başlayacağını düşünüyoruz

Alımlarda KPSS puan şartının  KPSS şartı 70 olacağı düşünülüyor.

Yapılmış olan yönetmelik değişiklikleri ile bazı bölümlerden mezun olmuş olan adaylara öncelik verilecek

"Zabıt kâtibi, mübaşir, infaz ve koruma memuru ve cezaevi kâtibi kadroları için seçim yapılırken; hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu veya meslek yüksekokullarının adalet, adalet ön lisans veya ceza infaz ve güvenlik hizmetleri programı, lise veya meslek liselerinin adalet alanı ve ilgili mevzuat uyarınca bunlara denkliği kabul edilen program veya alan mezunlarına öncelik." verilecektir.

BU İLANIN TÜM DETAYLARINI SİZLERE YOUTUBE KANALIMIZDA EN AZ 10 DAKİKALIK VİDEOLARLA SUNACAĞIZ. HEMEN TIKLA 1 SANİYEDE KANLA ABONE OL HİÇBİR İŞ İLANININ TÜYOLARINI KAÇIRMA İŞE ÖNCE SEN GİR

BU İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA TIKLA ABONE OL İŞ İLANLARINI DETAYLICA İZLE HERKESTEN ÖNDE OL İŞE GİR

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN TIKLA CEP UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.