Adalet Bakanlığı Ocak 2021 Personel Alımı Duyuruları Yayımlanacak

Adalet Bakanlığı Ocak 2021 Personel Alımı Duyuruları Yayımlanacak

ADALET BAKANLIĞI 2021 YILI PERSONEL ALIMLARI

ADALET BAKANLIĞI 2021 YILI PERSONEL ALIMLARI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, konuşmasında adalet hizmetlerinin hukuka uygun işlemesinin teminatı olan personelin yargısal işleyişin can damarı olduğunu kaydetti. Gül, “İnsan kaynakları kapasitemizin güçlendirilmesi için çalışmalarımız yeni yılda da hız kesmeden devam edecek. Bu ay sözleşmeli personel ve sürekli işçi alımını duyurup, bu yıl içerisinde göreve başlamalarını sağlayacağız. Sizlerin ihtiyaç ve beklentilerinizi dikkate alan bir personel rejimini önemsiyoruz.” dedi.

Salgınla mücadele kapsamında adliyelerde önemli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini hatırlatan Gül, bu tedbirlerin titizlikle uygulayan adalet teşkilatı çalışanlarına teşekkür etti.

Adliyelerde görev yapan müdürler de ilk defa bir adalet bakanının çalışanlarla bir araya geldiğini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Bakan Gül sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Devletin temeli adalettir, adaletin temeli ise insandır, insan hak ve onurudur. Bu, bizim için bilinmeyen ya da yeni öğrenilmiş bir şey değildir. "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" öğüdü tam da bu gerçeğe ışık tutmaktadır. Ancak insan hak ve onurunu gözeterek adaleti güçlendirebiliriz, koruyup geliştirebiliriz. Adaletin konusu da öznesi de insandır. İnsanımızla adaletin buluşma noktası da adliyelerdir, yargı kurumlarıdır. Sizler bu noktada adalet kapısını açan, vatandaşın ilk gördüğü, ilk sorduğu yetkililersiniz, kişilersiniz. İşte sizleri adalet idealimizin gerçekleşmesi anlamında en önemli yapıtaşları olarak görüyoruz. Bu buluşmaları onun için çok önemli görüyoruz.”

BİLİNDİĞİ GİBİ ADALET BAKANIĞINA 10 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. BU İŞ İLANINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA ABONE OL TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI İLK BİZDEN DİNLEYİN TÜM TÜYOLARI KAPIN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA ABONE OLUN HERKESTEN ÖNCE İLK SİZ İŞE GİRİN TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN TIKLA CEP UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.