Adalet Bakanlığı Resmi Gazete ilanı ile 1100 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı Resmi Gazete ilanı ile 1100 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı 1100 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı Resmi Gazete ilanı ile 1100 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

ÖSYM üzerinden başvuruları kabul edilecek alım için çalışma adresleri şöyle yayınlandı. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van olarak yayınlanmıştır. İcra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı yapılıyor.

Alım sınav şekli ile birlikte 15 şehre istihdam sağlamış olacak. Adalet bakanlığı kamu personel alımı hangi şehirlere yapacağı detayları sunuldu.
 
Sınava başvurular 29 Eylül-6 Ekim 2020 tarihleri arasında, elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin internet adresinden alınacaktır. Başvuru merkezleri listesi başvuru süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinde sınava başvuru bilgileri içerisinde yer alacaktır. ÖSYM başvuru merkezleri başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alacaklardır.

Türk vatandaşı olmak. Yazılı sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak, (Doğum tarihi: 01/01/1985 ve daha sonra olanlar) Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak, öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak. Görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

İLAN KILAVUZU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.