Adem Survivorda dolma alıp arkadaşlarına dağıttığını itiraf etti.

Adem Survivorda dolma alıp arkadaşlarına dağıttığını itiraf etti.

Adem, adaya geldiklerinde erzak dolabının açık olduğunu ve arabadan dolma alıp arkadaşlarına dağıttığını itiraf etti.

Her bölüm yeni bir skandalın yaşandığı Survivor All Star yine bizi şaşırtmadı! Hikmet dolma çaldığını söyledi Acun cezayı kesti. Acun’un verdiği o ceza yarışma tarihinde bir ilk oldu.
Survivor All Star’ın Cuma akşamı yayınlanan bölümünde daha önce hiç görülmemiş bir şey oldu. Çeşitli kuralların olduğu adada yemek yemek ve bir şeyler içmek eğer ödül oyunu kazanılmamışsa yasak.

Bunca senedir devam eden yarışmada hiçbir yarışmacı bu kuralı ihlal etmemişti. Fakat dün ekranlara gelen itiraf Acun kadar izleyiciyi de çok şaşırttı. Kural dışı yemek yiyen kişilere Acun gereken cezayı verdi. 

Bu kadar da pişkinlik olmaz!
Dün yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı birisinin kural dışı yemek yediğini söyledi. Konseyde söz alan Adem, adaya geldiklerinde erzak dolabının açık olduğunu ve arabadan dolma alıp arkadaşlarına dağıttığını itiraf etti. Adem’in rahat tavırlarına tepki gösteren Acun, belirlediği cezayı açıkladı. 

Oyun bitiminden sonra adalarına döndüklerini söyleyen Adem Survivor’ın kurallarına ihanet ettiğini itiraf ederek dolma yediklerini söyledi.

Adem "Kapıları açıktı içinde dolma gördüm ve aldım. Arkadaşlarıma da dağıttım. 8-10 adet dolma vardı zaten ve onu aldım. Oyunda gelmiştik çok açtık, yemek yapamamıştık. “ dedi.

Adem bu yaptığının planlı olmadığını söyleyerek şunları dedi; Yağmur olduğu için de ateş yakamamıştık. Planlı bir şey değildi. Sema ve Barış hariç herkes yedi" dedi."

Adem'in rahat tavrına ve pişkinliğine daha çok kızan Acun Ilıcalı "Olayı normalleştirme çabanı hayranlıkla izliyorum. Öyle bir anlattın ki kendimi suçlu hissettim.

Bunu normal gibi anlatıyorsun. Ama bizim de yaptırım yapmamız gayet normal, sizin yemeniz nasıl normalse. Survivor'da bu kadar göze parmak sokar gibi yemek ihlali yapılıyorsa ve ardından bize de dünyanın en normal şeyi gibi anlatılıyorsa biz de cezasını veririz" dedi.

Adem’in ve yemek yiyenlerin cezasını açıklayan Ilıcalı, "Herhangi bir ödül oyununda, ödül gezme üzerine değilse, istedikleri zaman gönüllüler takımı kaybettiği yemek ödülünü yiyebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.