Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 Memur ASDEP Alınacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 250 Memur ASDEP Alınacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 250 adet Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alımı yapılacaktır.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 250 adet Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alımı yapılacaktır.

 AİLE BAKANLIĞI 250 PERSONEL ALIMI  BAŞVURU BİLGİLERİ

Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alımı ilanı başvuru tarihi www.ailevecalisma.gov.tr veya https://ailevecalisma.gov.tr/pdb adresinden ilerii tarihlerde yayınlanacaktır.

İlan başvuru tarihi yayınlandığında www.ailevecalisma.gov.tr internet adresi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

AİLE BAKANLIĞI 250 PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak kişilerin Türk vatandaşı olması gerekiyor.
 
2 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekiyor.
3 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak yüm bay ve bayanların affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

4 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuru işlemi yapacak olan kişilerin Anayasal düzenleri yıkmaya çalışmak ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak.

5 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak bütün adayların ilan edilmiş olan kadrolar için aranmış diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

6 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak kişilerin ilan edilmiş olan unvanlar için mezun olunmuş okul nedeni ile öğrenim ve eğitim şartını taşımak gerekmektedir.

7 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuruda bulunmak isteyen tüm kişilerin Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak

8 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak bütün bay ve bayan vatandaşların kişilerin Terör örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

9 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak bütün kişilerin Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış olmak.

10 - Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı ilanına başvuracak tüm kişilerin terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak.

Kılavuzu Kaçırmamak için bizi takip ediniz

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.