Ak PARTİ'yi Yıkan Haber

Ak PARTİ'yi Yıkan Haber

AKP'Yİ YIKAN HABER

Korona’ya Yakalanmıştı Hayatını Kaybetti!

Çin’de ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran milyonlarca kişinin ölümüne sebep olan Koronavirüs Türkiye’de de can almaya devam ediyor.

Acı haberin son adresi AKP oldu. AKP yönetimini ve partiyi yasa boğan ölüm haberi az önce geldi. Koronavirüse yakalandığı açıklanan önemli isim hayatını kaybetti.

Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan AKP’nin önemli ismi tüm tedavi ve müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa’da AKP’li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Candan, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. AKP’li Candan’ın 15 gün önce Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı Ege Üniversitesi Hastanesi’ndeki yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. AKP’de uzun süre görev yapan Candan’ın bir dönem partisinin Kırkağaç ilçe başkanlığını da üstlendiği belirtildi. Candan’ın vefatıyla ilgili olarak AKP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

AKP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya hesabından “Geçtiğimiz hafta COVID-19 teşhisi ile hastanede tedaviye alınan, AK Parti Kırkağaç eski İlçe Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Mehmet Candan ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Rabbimden rahmet sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: * Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avk. Mehmet Candan tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesinde vefat etmiştir. Başarılı siyasetçi Mehmet Candan’a Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.