Akşam sokağa çıkma yasağı saat 23 mü oluyor

Akşam sokağa çıkma yasağı saat 23 mü oluyor

Akşam sokağa çıkma yasağı saat 23 mü oluyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulunmuştu ve il bazında kısıtlamalarda gevşeme olabileceğinin altını çizmişti. Hafta içi belli saatlerde hafta sonu ise tüm günü kapsayacak ve 56 saat sürecek sokağa çıkma yasağı sürerken son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor.

Kısıtlamalara ilişkin en önemli soru yasaklar ne zaman bitecek sorusunun yanıtı olurken geçtiğimiz hafta toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulunmuştu ve il bazında kısıtlamalarda gevşeme olabileceğinin altını çizmişti.

Aralık ayından beri devam eden hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Koronavirüs salgınının yayılmasını ve hareketliliği azaltmak amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağı saatleri İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında belli olmuştu. Yeni bir karar alınıncaya kadar da sokağa çıkma yasağı devam edecek. Yasaklar ne zaman bitecek sorusunun yanıtı milyonlarca vatandaş tarafından sorgulanırken son dakika gelişmeleri de belli oldu!

21.00 saat 23.00 a getirebilir 

HAFTA İÇİ HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ! İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği son ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamaları’ konulu genelge kapsamında, yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi saat 21.00-05.00, hafta sonu cuma 21.00’den pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.