Ali Kırcanın son hali

Ali Kırcanın son hali

Ali Kırcanın son hali

Show TV’de çalıştığı sırada bir kadın ile seks görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte meslek hayatını bitirmek zorunda kalan ünlü sunucu Ali Kırca, senelerdir ekranlardan uzaktaydı. Yıllar sonra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın paylaşımıyla ortaya çıkan Ali Kırca herkesi şoke etti. Eski sunucuyu görenler “sana ne olmuş böyle” demekten kendini alamadı.

Bir türlü yüzü gülmedi
Kimliği gizlenen bir kadın ile birlikte olduğu anların ortaya çıktığı 5 dakikalık bir video tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Kırca söz konusu video için “Birlikte çektik, görüntülerde yok ama kamerayı düzelttiğimiz anlar bile oldu. Ev değil orası otel odası. İkimizin de içtiği bir geceydi, ben ondan daha sarhoştum. Görüntülerin tamamı 18 dakika” açıklaması yapmıştı. Daha sonra meslekten ayrılmak zorunda kalan Kırca’nın yüzü bir türlü gülmemişti. 

Bir sene sonra asansör boşluğuna düştü
Kaset skandalının ardından yaklaşık 1 sene sonra bu sefer de apartmanındaki asansör boşluğuna düşen uzun bir süre sağlık tedavisi görmüştü. Şimdilerde 74 yaşında olan Kırca’nın son hali ortaya çıktı. 

İşte detaylar…

8nbvvqzmgvmjpgau056po6483xwgutgc-body.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.