Alım ile ilgili 1500 kabin memuru ve 150 pilot olacak

Alım ile ilgili 1500 kabin memuru ve 150 pilot olacak

Avrupa genelinde 1500 mevsimlik kabin memuru işe alacak.

Dünya çapındaki havayolu şirketi olan,

EasyJet personel alımı yapılması için açıklama yapıldı. Önümüzdeki yıl Mart ve Ekim ayları arasındaki yaz operasyonları için Avrupa genelinde 1500 mevsimlik kabin memuru işe alacak. Alımlar yakın zamanda ilana çıkacak ve başvuru yapılacak

Alınacak unvanların sırasıyla 1500 Kabin memuru ve 150 si kabin memuru olacak şekilde kadro dağılımı yapılmış olup farklı türden alımların yapılmayacağı belirtilmiştir.

2022 yılının Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları yani yaz aylarını kapsayacak şekilde hali hazırda pilotu bulunan kurumun açıklamasına göre Birleşik Krallık’ta 150 yeni pilot öğrencinin işe alınacağı belirtiliyor. Ek olarak ise işe alım planının işler hale getirecek.
 
Başvuru yapacaklar için başvuru şeklinin, başvuru tarihlerinin ve başvuru şartlarının henüz kurum tarafından belirtilmemiştir.

Başvuru yapacaklar için ilan henüz yayınlanmamış olup önümüzdeki haftalar içerisinde kurum tarafından yayınlanacağı açıklandı.Alımları kaçırmamak için aşağıdaki linklerden bizi takip ediniz

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.