Allah böyle Kadınlardan İnsanı Sakınsın...!!

Allah böyle Kadınlardan İnsanı Sakınsın...!!

Allah böyle Kadınlardan İnsanı Sakınsın...!!Bakın ne yapmış

Bir insan eşine bunu nasıl yapabilir. Kendisine “A-teşli kadın” ismi takan Rae Nemetsky isimli TikTok kullanıcısı, hayranlarına başka erkeklerle il-iş-kiye g-ir-diğini k-ocasının durumdan hoşlandığını söyledi. Üstelik adam, k-arsının il-iş-ki sırasında sesini kaydedip kendisine atması için yalvarmış.

Kendisini TikTok’ta ‘hotwife’ olarak tanıtan Rae, k-ocasının başka erkeklerle il-iş-kiye girmesini ve il-iş-ki sırasında sesini kaydedip kendisine dinletmesi için y-alvardığını söyledi.Rae, takma adını kocasından gizli bir şekilde başka erkeklerle i-liş-k-iye giren kadın olarak tanımladığını, fakat bunu gizliden yapmadığını tamamen k-ocasının bilgisi ve rızası dahilinde yaptığını söyledi.

K-ocasının bir yıllık yalvarışından sonra başka erkeklerle y-a-tm-a-ya başlayan Rae, ilk önce rahatsızlık duymasına rağmen daha sonra bu durumun kocasını mutlu ettiğini görünce kendisinin de mutlu olmaya başladığını söyledi.Küçük bir çocuğu olan Rae, bunun aldatmakla hiç alakası olmadığını söylüyor ve eşinin başka birisi ile birlikte olmadığını da ekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.