"ALLAH SİZİ KAHRETSİN"

OLAYI GİZLEMEK İÇİN YARDIM MI ETTİ? "ALLAH SİZİ KAHRETSİN"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz darp olayında arkadaşı Ozan Güven'e yardım etti iddialarına sert tepki verdi. Cem Yılmaz "Allah sizi kahretsin ya... Gerçekten artık sizin ne dediğiniz, ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış" ifadelerinde bulundu.

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp eden Ozan Güven’e olayın ortaya çıkmaması için yardım etti iddialarına sert tepkilerde bulundu.

CEM YILMAZ SERT ÇIKTI
Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği belirtilen Ozan Güven’e olayın ortaya çıkmaması için Cem Yılmaz’ın yardım ettiği iddia edildi. Bu konuyu gündeme getiren Hürriyet gazetesi yazarı Onur Baştürk’e Cem Yılmaz sert çıktı.

ONUR BAŞTÜRK YAZDI
Baştürk köşesindeki yazı da “Söylenen o ki, Cem Yılmaz her ne kadar yaşananları onaylamasa da, olayın ortaya çıkmaması konusunda Güven’e yardım etmiş. Sonrası malum… Bakalım iki ünlü arasındaki dostluk bu olayla beraber nasıl etkilenecek?” yazdı.


 

“ALLAH SİZİ KAHRETSİN YA…”
Cem Yılmaz bu habere şu sözlerle isyan etti: “Allah sizi kahretsin ya… Gerçekten artık sizin ne dediğiniz, ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dün ‘Arkadaşım’ olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur… Yazdığım halde… Olay mahkemede olduğu halde… Bunları yazıyorsunuz. Dava etsem ‘ay ben öyle duydum’ diyip kaçacaksın.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.