ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRACAK

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRACAK

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRACAK

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kısmi zamanlı öğrenci alım ilanı yayınlandı. Anadolu üniversitesi tarafından yayınlanan duyuruda Yükseköğretim Kurumlarında Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde Üniversitenin Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü bünyesinde haftalık 15 saati geçmemek kaydıyla, bir saat çalışma ücreti olarak 10 TL brüt ücret verilmek üzere Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılacaktır. Kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler Öğrenci kulüpleri Koordinatörlüğüne 17 Hazirana kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Aranan Şartlar Şunlardır: Anadolu Üniversitesinde kayıtlı öğrenci olmak (Tezsiz Yüksek Lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç), Disiplin cezası almış olmamak, Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak, Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile yükseköğretim kurumu arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeni ile sözleşmesi feshedilmemiş olmak, Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak, Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak gerekmektedir. Adaylarda herhangi bir şartın eksik olması durumunda başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurmak için istenen belgeler ise şunlardır: Başvuru formu (Üniversitenin internet sayfasında bulunmaktadır.), Öğrenci belgesi (Eğitim-öğretim süresini gösterir şekilde), Ders programı, Özgeçmiş, 1 adet fotoğraf.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.