ANLATACAKLARIM VAR

ANLATACAKLARIM VAR

'ANLATACAKLARIM VAR' DİYEREK KÖTÜ HABERİ DUYURDU!

Hastanede yer bulmakta zorlandım’
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk koronavirüse yakalandı. Öztürk, tedavi sürecine ilişkin son durumu sosyal medya hesabından paylaşarak, tedavi sürecinin hastanede devam edilmesi gerektiğini ve özel hastanede bile yer bulmakta zorlandığını belirtti. Öztürk, "Açık söyleyeyim, özel hastanelerde bile yer bulmakta zorlandım. En sonunda Acıbadem Taksim Hastanesi'nden cevap geldi. Ve oraya taşındım" dedi.

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk koronavirüse yakalandı. Öztürk, tedavi sürecine ilişkin son durumu sosyal medya hesabından paylaşarak, tedavi sürecinin hastanede devam edilmesi gerektiğini ve özel hastanede bile yer bulmakta zorlandığını belirtti. Öztürk, “Açık söyleyeyim, özel hastanelerde bile yer bulmakta zorlandım. En sonunda Acıbadem Taksim Hastanesi’nden cevap geldi. Ve oraya taşındım” dedi.

Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaşım yapan Öztürk, Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönmeden önce yaptırdığı testin negatif çıktığını ancak Dağlık Karabağ zaferi sonrası kalabalık içerisine girmek zorunda kaldığı için koronavirüse yakalandığını ifade etti.

‘HASTANEDE YER BULMAKTA ZORLANDIM’
Koronavirüs testi pozitif çıktıktan hemen sonra hastanede tedavi sürecinin başladığını belirten Fulya Öztürk, “Açık söyleyeyim, özel hastanelerde bile yer bulmakta zorlandım. En sonunda Acıbadem Taksim Hastanesi’nden cevap geldi. Ve oraya taşındım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.