Anneler Günü çiçekçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık

Anneler Günü çiçekçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık

Yarın anneler günü: Bu saatler arasında yasaktan muaf olacaklar!

17 Mayıs tarihine kadar tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Ancak yarın kutlanacak anneler günü nedeniyle vatandaşlar çiçekçilerin açık olup olmayacağını merak ediyorlar. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre yarın 10.00-17.00 saatleri arasında çiçekçiler açık olacak. Peki, vatandaşlar çiçek almaya gidebilecekler mi?

Türkiye’de 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İçişleri Bakanlığı anneler günü detayı hakkında açıklamada bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalara göre yarın çiçekçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek. Vatandaşlar evlerine en yakın çiçekçiye gidecek alışveriş yapabilecekler. Ayrıca çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebilecekler.

Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:
“Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. ”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.