Antalya'da tatilde feci son

Antalya'da tatilde feci son

Antalya'ya tatil için geldi denizde can verdi

Antalya'nın Kemer ilçesinde serinlemek için denize giren kişi boğuldu. Polis memuru olduğu öğrenilen Özgül Özdoğan'nın tatil için eşi ve çocuğuyla Antalya'ya geldiği belirtildi

Kadın polisten kahreden haber! Tatil için geldi, denizde can verdi
Haberin Tüm Fotoğrafları
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevli polis memuru 30 yaşındaki Özgül Özdoğan, tatil için eşi ve çocuğuyla Kemer ilçesi Beldibi Mahallesine geldi.

Burada çadır kuran aile tatillerini yapmaya başladı. Dün saat 21.30 sularında yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

10’uncu evlilik yıl dönümlerini kutlayan Özgül Özdoğan ve eşi Seyit Özdoğan (32), gece saatlerinde denize girdi.

 Kıyıdan yaklaşık 300 metre açılan çift durumu fark ettikten sonra geri dönmek istedi, bu sırada dengelerini kaybederek deniz yatağından suya düştü. Özgül Özdoğan suda gözden kaybolurken, eşi yüzerek kıyıya çıktı.

Eşinin, "Beni bırakın eşimi kurtarın" demesi üzerine kıyıdakiler Özgül Özdoğan'ı bulmak için suya girdi. Yapılan aramalar sonucunda bulunan Özgül Özdoğan sudan çıkarıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Özgül Özdoğan, yolda yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Seyit Özdoğan'ın ifadesine başvuruldu. Polis merkezine götürülen Özdoğan'ın yanı sıra diğer görgü tanıklarının da ifadesi alındı.

POLİS MEMURUNUN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Haber verilmesi üzerine Özgül Özdoğan’ın Karabük’te yaşayan annesi Gülser, babası Durmuş Doymuş, özel araçlarıyla morga geldi. İfade işlemleri tamamlanan ve esnaflık yapan Seyit Özdoğan’ın da eşinin cenazesini almak için morga geldi.

Seyit Özdoğan ve eşinin ailesi cenazenin Karabük’e toprağa verilmesinde karar kıldı. Eşinin cenazesinin alınması sırasında morg kapısında bekleyen Seyit Özdoğan, gözyaşlarına boğuldu. Yere çöken ve titrediği görülen Özdoğan’ın polis memurları güçlükle ayakta tutabildi. Özgül Özdoğan’ın yakınları tarafından alınan cenaze, toprağa verilmek üzere Karabük’e götürüldü.

Özgül Özdoğan'ın tatil için Antalya'ya geldikleri ve bugün Seyit Özdoğan'ın ailesini son kez ziyaretlerinin ardından Kurban Bayramı için Karabük'e gidiş hazırlıkları yaptığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.