AÖF ders muafiyet sonuçları ve itiraz tarihleri açıklandı

AÖF ders muafiyet sonuçları ve itiraz tarihleri açıklandı

AÖF ders muafiyet sonuçları ve itiraz tarihleri açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından 4 Kasım 2016 tarihinde 2016-2017 öğretim yılında kayıt yaptıran öğrenciler için muafiyet itiraz başvuruları hakkında duyuru yapıldı. 2016-2017 öğretim yılında kayıt yaptıran AÖF öğrencileri için muafiyet ve itiraz başvurularının 7 Kasım 2016 tarihinde başlayıp 11 Kasım 2016 tarihinde sona ereceği açıklandı.

Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin 11 Kasım’dan sonra yapacakları muafiyet başvurularının ve itirazlarının kesinlikle kabul edilmeyeceği vurgulandı. İtirazda bulunmak isteyen AÖF öğrencilerinin herhangi bir AÖF Bürosuna başvurarak İtiraz Formunu doldurması gerektiği belirtildi. Bir yükseköğretim programında kaydı bulunmayan ve sadece lise mezuniyeti bulunan adaylar, muafiyet başvurusunda bulunamayacaklar.

Bir yükseköğretim programından mezun olan ya da bir yükseköğretim programında Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II, Yabancı Dil I – II ,Temel Bilgi Teknolojileri I – II derslerini  alıp başaran ve muafiyet talep eden öğrenciler muafiyet başvurusu ve itirazı yapabilecekler. Daha önce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde T.C. numarasıyla kaydı bulunan ve bu kaydındaki bilgilere göre muafiyet talep eden 2016-2017 Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerden belge istenmeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.