AÖF İkinci Üniversite Kayıtları Sona Eriyor

AÖF İkinci Üniversite Kayıtları Sona Eriyor

AÖF İkinci Üniversite Kayıtları Sona Eriyor

Öğrencilerin bayram tatiliyle birlikte süre kaybı göz önüne alınarak mağduriyetler olmaması açısından sürenin uzatıldığı bildirildi. Kayıt yaptıracak öğrencilerin internet başvurusuyla beraber kayıt kılavuzunda istenen belgelerle beraber illerde bulunan AÖF bürolarına bizzat veya yakınları tarafından başvurmaları gerekmektedir.

AÖF’nin daha önceki açıklamasında kayıt tarihleri uzatılmayacak olup bu tarihlerden sonra başvuranların sebebi ne olursa olsun kayıt alınmayacağı internetten süre uzatılmayacağı duyurulmuştu. Fakat AÖF’nin yaptığı son açıklamada sürenin 21 Eylül 2016 ya kadar uzatıldığı açıklandı.

AÖF  kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm aday öğrenciler  her öğretim yılı başında Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen öğrenim ücreti tutarını ödemesi halinde kesin kayıt için istenen belgeler ile birlikte kayıt bürosuna başvurarak kayıt yapılır.

Öğrencilerin bu tarihe kadar kayıtlarını yapmaları, kayıtları yapmamaları halinde süre uzatımı tekrar yapılmayacaktır. Yaklaşık 1 milyon 400 bin öğrenciye açık öğretim sistemiyle yükseköğrenim sağlayan AÖF 17 lisans ve 34 ön lisans programıyla bu sene de yeni öğrencileri bünyesine katacağı da duyurulmuştu. 

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.