AOF ÖNEMLİ DUYURU

AOF ÖNEMLİ DUYURU

AOF ÖNEMLİ DUYURU

Anadolu Üniversitesi 2016-2017 öğretim yılı güz dönemi için Açıköğretim Fakültesi (AÖF)kayıt yenileme işlemlerini 26 Eylül 2016 tarihinde başlatmıştı. Kayıt yenileme işlemleri çerçevesinde ders ekle-sil ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi ile kayıt yenileme süreci başlayacağı belirtildi. Aksi takdirde sistemde işlem yapılamayacak.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2016-2017 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme son günü 7 Ekim 2016 Cuma günü mesai saati olarak açıklanmıştı. Bu kapsamda yarın mesai saatine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapmanız gerekmektedir.

Ödeme yapılmasının ardından ders ekle ve sil işlemleri gerçekleştirilebilecek ve kayıt yenileme işlemleri tamamlanabilecek. Öğrencilerin ödeme yapmadan önce sorumlu oldukları derslerin kontrol edilmesi istendi.

Ayrıca mazeretli kayıt yenileme için de son tarih 7 Ekim olarak açıklandı ve süre uzatılmamakta. Ders ekle ve sil işlemlerinin ardından öğrenciler 2016-2017 eğitim-öğretim yılına ait öğretim yılı ve öğrenim ücreti ile katkı payı ödemelerini de belirtilen tarihe kadar ödenmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.