AÖF yeni açılan sınav merkezlerini açıkladı

AÖF yeni açılan sınav merkezlerini açıkladı

AÖF yeni açılan sınav merkezlerini açıkladı


Açıköğretim (AÖF) tarafından yapılan duyuruda, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrenciler için 2016-2017 Öğretim Yılında Adana-Kozan, Bursa-Gemlik, Çanakkale-Biga, İzmir-Ödemiş, Konya-Beyşehir, Konya-Seydişehir, Manisa-Akhisar ve Van-Erciş’de olmak üzere 8 yeni sınav merkezi açıldığı belirtildi.

AÖF sınav merkezi tercihi, sınav organizasyonu başladıktan sonra yapılırsa bir sonraki sınavlar için geçerli olacağı belirtildi.

 Bu nedenle öğrenciler, sınav merkezi tercihi yaptırırken aşağıda verilen tarihleri ve açıklamaları göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.BU haber www.memurlarahaber.com haberidir. bu site bu haberimizi çalmıştır Sınav merkezi tercihi son tarihleri şu şekildedir.Güz dönemi ara sınavı: son tercih tarihi 11 Ekim 2016. Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilecek. Güz dönemi dönem sonu sınavı: son tercih tarihi 29 Kasım 2016. Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilecek.

Bahar dönemi ara sınavı: son tercih tarihi 28 Şubat 2017. Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilecek. Bahar dönemi dönem sonu sınavı: son tercih tarihi 18 Nisan 2017. Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilecek.

Açıköğretim , İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrenciler adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini Öğrenci Girişi bölümüne T.C. kimlik numarası ve şifresiyle giriş yaparak, AÖF bürolarından veya Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 hat) ve 444 10 26 numaralarını arayarak da yaptıracakları belirtildİ 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.