AÖF'den çıkmış sorular ve yardımcı kitap uyarısı

AÖF'den çıkmış sorular ve yardımcı kitap uyarısı

AÖF'den çıkmış sorular ve yardımcı kitap uyarısı

Anadolu Üniversitesi tarafından Açıköğretim öğrencilerin internet ve sosyal medya ortamlarındaki AÖF çıkmış sorular gibi bilgilere itibar etmemesi konusunda duyuru yayınlandı.

AÖF tarafından 12 Ekim 2016 tarihinde yayınlanan duyuruda, Açıköğretim Sisteminin temel öğrenme malzemesi AÖF bürolarından tverilen kitaplar ve Anadolum e-Kampüs Sisteminden sunulan öğrenme malzemeleri olduğu belirtildi.

AÖF’nin ders kitapları dışında hiçbir şekilde yardımcı kitap adı altında basılı bir yayını ve Anadolum e-Kampüs Sistemi dışında sunulan e-öğrenme ortamı bulunmadığına , AÖF Anadolum e-Kampüs Sisteminin sürekli olarak güncellendiği, istenilen her türlü bilgiye buradan ulaşılabileceği bildirildi.

Sosyal medyada ve internet ortamında sıkça rastlanan AÖF çıkmış sorular, yardımcı kitaplar ve benzer isimler altında yer alan bilgilerin Anadolu Üniversitesi ile hiçbir alakasının olmadığı önemle vurgulandı. Öğrencilere resmi ortam dışında elde edilecek bilgiler nedeniyle mağdur olmamaları iletildi. . AÖF yayınları dışındaki bilgi ve belgelerin dikkate alınmaması söylendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.