AOF'LİLERE BÜYÜK MÜJDE!

AOF'LİLERE BÜYÜK MÜJDE!

AOF'LİLERE BÜYÜK MÜJDE!

Açıköğretim sistemine göre fakültelerde eğitim görüp, 2015-2016 eğitim öğretim döneminde tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiğinde mezun olacak durumda olanlar için “Tek Ders” sınavı düzenlenmektedir. Tek Ders Sınavı 13 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Tek Ders sınavına katılmak için öğrencilere bazı şartlar sunulmuştur. Tek Ders Sınavı’na sadece tek bir dersten kalan ve bu dersi verdiği taktirde üniversiteden mezun olacak öğrenciler başvurabilecektir. Öğrencinin sınava gireceği derse 2015-2016 eğitim öğretim döneminde kayıt yaptırmış olması zorunludur. Başarısız olunan dersten başarısız olduğu ders notu da önemlidir. Başarısız olma notu DZ veya YZ olan öğrencilere tek ders sınavı hakkı verilmeyecektir.

Uygulamalı dersler için tek ders hakkı verilmeyecektir.  Tek ders sınavına katılamayan öğrencilere sebepleri ne olursa olsun tekrardan bir mazeret sınavı uygulanmayacaktır. Tek ders sınavı 13 Ağustos 2016 tarihinde saat 14:00’da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon, Van ve KKTC/Lefkoşa’da yapılacaktır. Ayrıca cezaevinde olup tek ders sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler için de bulundukları cezaevinde tek ders sınavı yapılacaktır.

Tek Ders sınavına girecek öğrencilerin sınav yerleri, sistemde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre belirlenecektir. Öğrenciler tek ders sınavına gireceği ili, Anadolu Üniversitesi Öğrenci İşleri Resmi İnternet sitesi üzerinden öğrenebilirler. Bizi Sosyal medyadan takip edin.Facebook için buraya twitter için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum