Arda Türkmen baba olacağını duyurdu. Çocuğuna vereceği isim

Arda Türkmen baba olacağını duyurdu. Çocuğuna vereceği isim

Arda'nın Mutfağı adlı programla seyirciyle buluşan ünlü şef Arda Türkmen her hafta verdiği tarifler ve ağırladığı ünlü isimlerle ilgi odağı oluyor. Birbirinden güzel tarifler veren Arda Türkmen'in her programından sonra yemek tarifleri araştırılıyor. Son

Arda'nın Mutfağı adlı programla seyirciyle buluşan ünlü şef Arda Türkmen her hafta verdiği tarifler ve ağırladığı ünlü isimlerle ilgi odağı oluyor. Birbirinden güzel tarifler veren Arda Türkmen'in her programından sonra yemek tarifleri araştırılıyor.

Son olarak Arda Türkmen baba olacağını duyurdu. Çocuğuna vereceği isim ise tartışmalara neden oldu. 

Ünlü aşçı ve işletmeci Arda Türkmen, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Bilgi Üniversitesi’nde üniversite öğrenimine başladı.

Üniversitede çift anadal yaptı hem İşletme hem de Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun oldu.

1995 ile 2000 yılları arasında organizasyonlarda görev aldı. 350’den fazla üniversite tur ve konser organizasyonları yaptı. Bu yıllarda işletmecilik tecrübesi de edindi ve yiyecek-içecek sektörüne adım attı. 1998’den başlayarak 2 yıl boyunca Uludağ’da bulunan A-Bar’ın işletmesini üstlendi.

Bu yıllarda kendine ait bir catering şirketi kurdu. Kurduğu Roka Catering çok başarılı oldu, birçok ünlü ismin davetlerinde catering hizmeti verdi. ‘Metallica’ , ‘Depeche Mode’ gibi müzik gruplarının catering hizmetlerini üstlendi. 2012 yılında bu catering şirketini sattı.

Geçtiğimiz sene eşi Melodi Elbirliler ile evlenen Arda Türkmen müjdeli haberi verdi. "Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" diyen Türkmen'in iddialara göre kız bebek beklediği ortaya çıktı.

Söylentilere göre çift çocuklarına Piyale adını verecek. Anlamı Kadeh, şarap kadehi olan bu isme bazı kişiler "siz nasıl Müslüman'sınız" diyerek tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.