Arka sokaklar oyuncusu kansere YAKALANDI

Arka sokaklar oyuncusu kansere YAKALANDI

Arka sokaklar oyuncusu kansere YAKALANDI

Boğaç Aksoy, Çılgın Dersane filmiyle tanınmıştı. Daha sonra arka sokaklar dizisinde canlandırdığı polis karakteriyle ise hafızalara kazınmayı başarmıştı.

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?
Boğaç Aksoy, 7 Şubat 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 29 yaşında olan oyuncu Boğaç Aksoy, oğlak burcudur. Oyuncu Boğaç Aksoy 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Boğaç Aksoy, 2012 yılında Best Model Yarışmasına katıldı. Yarışmada oyuncu Aksoy, Türkiye üçüncüsü oldu. Özellikle Çılgın Dersane Üniversitede isimli dizide Cenker karakterine hayat vermesi ile tanınan Boğaç Aksoy Arka Sokaklar dizisinde Polis Volkan karakterini oynamıştır. Oyuncu Boğaç Aksoy, Vahide Gördüm Akademi 35 buçuk’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Yaptığı bir röportaj’da üvey babasının İlçe Emniyet müdürü olduğunu söylemiştir. Dizi oyunculuğu için boks eğitimi de almıştır.

BOĞAÇ AKSOY KANSERE YAKALANDI!
Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu Boğaç Aksoy, lenfomaya kanserine yakalandığını duyurdu. Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran genç oyuncu "  Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki Lenfoma kanserine yakalandım uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza telefonlarınıza dönemezsem de affedin..” sözlerini kullandı.

LENFOMA NEDİR?
Lenfoma lenfositlerin oluşturduğu bir kanser tipidir. Lenf dokusunun habis tümörüne verilen genel bir isimdir. Kanser ya normal hücrelerin hızla çoğalması veya normal lenfositlere göre daha uzun süre yaşamaları ile oluşur. Malign lenfoid hücreler de normal lenfositler gibi lenf düğümü, dalak, kemik iliği, kan ve diğer organlarda çoğalır. Lenfoma; Hodgkin lenfoma ve Hodgkin dışı lenfoma adı altında iki büyük gruba ayrılır.

SON AŞAMADAYIZ
Lenfoma kanseri tedavisine devam eden Boğaç Aksoy son aşamaya geçildiğini duyurdu. Boğaç Aksoy, 21 gün hastanede yatacağını söyleyerek son durumu hakkında  da bilgi verdi.


Sevilen dizi Arka Sokaklar’ın başarılı oyuncusu Boğaç Aksoy sosyal medyadan paylaştığı gönderisine şu notu düştü: “Ekim ayında son mücadelemiz başlıyor. Sevgili dostlarım 'beni iyileştirdin anne' dediğimde bu doğruydu... İlk günden bugüne harika yol kat ettik %95 oranında pet temiz çıktı. Ancak T hücreli non hodgkin olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maximum dozda kemoterapi alacakmışım benim içinde sürpriz oldu. 21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak. Allah'ın izniyle bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. Dualarını eksik etmeyin. Sevgiler saygılar herkese...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.