Arka Sokaklarda şok veda...  15 yıl sonra ayrılıyor!

Arka Sokaklarda şok veda... 15 yıl sonra ayrılıyor!

Arka Sokaklarda şok veda... 15 yıl sonra ayrılıyor!

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra önemli bir isim veda ediyor. İlk günden bu yana kadroda olan Onur Bay bundan sonra olmayacak...

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar, 18 Haziran'da 594. bölümle sezon finali yapacak. Diziye ilk sezonda dahil olan Tekin karakterini canlandıran Onur Bay, yeni sezonda olmayacak.

Arka Sokaklar dizisinin sezon finali öncesi bir ayrılık haberi geldi. 15 yıldır dizide Tekin rolüne hayat veren Onur Bay'ın projeye veda edeceği ortaya çıktı. 25 yaşındaki Bay, 10 yaşından beri dizide oynuyor.

Türkiye'nin en uzun süren dizileri

Bizim Mahalle
Bizim Mahalle dizisi, 1994 yılında yayınlanmaya başladı 2 Nisan 2001 tarihinde ekranlara veda etti. Tam 8 yıl boyunca toplam 510 bölüm ekrana geldi. Günlük ve haftalık dizi olarak yayınlandı. Dönemin en iyi oyuncularının yer aldığı sıcacık aile dizisiydi.

Ayrılsak da Beraberiz
1999 yılında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan aile dizisi, 2004 yılına dek ekranlarda yer almış ve en uzun süren diziler arasına girmeyi başarmıştır. 5 yıl boyunca toplam 490 bölümde Teoman ve Berna arasındaki çekişmeyi izlemiştik.

Mahallenin Muhtarları
Mahallenin Muhtarları dizisi 1994 yılında ekranlarda yayınlanmaya başladı. 8 yıl boyunca toplam 337 bölüm yayınlanarak en uzun süren Türk dizileri arasında yerini almıştır. Mahallenin Muhtarları 2002 yılında ekranlara veda etti.

 

Bizimkiler
Aynı apartmanda birlikte yaşayan ve günde onlarca olay yaşayan yedi ailenin hikayesini anlatıyordu Bizimkiler dizisi. Birbirinden harika karakterleriyle, kapıcı Caferiyle ve beceriksiz apartman yöneticisi Sabri Bey ile insanı komediden komediye sürükleyen dizide alkolik Cemil de ön plandaydı. Herkesi bir zamanlar ekranların başına kilitleyen dizi 465 bölümle beraber sevenleriyle buluşmuştu.

Kaynanalar
Anadolu hayatını bir kenara bırakarak İstanbul’a göç eden Nuri Kantar’ın hikayesini anlatan dizi, 950 bölüm çekildi. Anadolu kültüründen kopmak istemeyen ve bir yandan da İstanbul’a alışarak zengin olma hayalleri kuran şirin ailenin uçsuz bucaksız maceralarının anlatıldığı dizi, uzun sezonlar boyunca da severek izlenmişti.

Ferhunde Hanımlar
Zamanında TRT 1 ekranlarında yerini alan Ferhunde Hanımlar dizisi de listeye ilk sıradan giriş yapıyor. Tamer Karadağlı, Güven Hokna ve Hülya Gülşen Irmak gibi oyuncuların başrol oynadığı dizi, uzun yıllar boyunca bizimle birlikte oldu. Türlü maceralara eşlik eden oyuncuların oynadığı dizi tam tamına 1780 bölüm boyunca ekranlarda boy göstermiş!

Deniz Yıldızı
Deniz Yıldızı 2009-2015 yılları arasında yayınlandı. Toplam 1287 bölüm ekrana geldi.

Unutma Beni
Unutma Beni 2008-2016 yılları arasında yayınlandı. Toplam 1319 bölüm ekrana geldi.

Bizim Evin Halleri
Bizim Evin Halleri 2000-2009 yılları arasında yayınlandı. Toplam 1680 bölüm ekrana geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.