Aşı sonrası metal eşyalar vücuda mı yapışıyor?

Aşı sonrası metal eşyalar vücuda mı yapışıyor?

Biontech aşısı sonrası metal eşyalar vücuda mı yapışıyor?

Biontech aşısı vurulan kadın kuaförü olan Şeyda Öztürk flaş bir iddia ortaya attı. Öztürk, Biontech aşısı olduktan bazı metal eşyaların vücuduna yapışmaya başladığını iddia etti.

Corona virüsü vakalarındaki artışın önüne geçmek için vatandaşlar aşılanmaya devam ediyor. 2 gün önce Biontech aşısı yaptıran Şeyda Öztürkeline aldığı metal eşyalar vücuduna yapışmaya başladığını iddia etti. Karabük’te yaşayan Öztürk, “Bundan birkaç gün öncesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Biontech aşımı yaptırdım. Daha sonra salonumda çalışırken tezgahımda bulunan tarak ve makasa elimi uzattığımda koluma makasın çekim kuvveti oluştuğunun farkına vardım. Bu duruma müşterimle birlikte çok şaşırdık. Daha sonra müşterimi gönderdikten sonra aynı makası vücuduma koyduğumda yapıştığının farkına vardım” ifadelerini kullandı.
 
 Öztürk, “Daha öncesinde bir tv programı vardı. Orada bir video izlemiştim. Orada bir beyefendinin araç gereçleri vücuduna yapıştırdığını görmüştüm. Denemiştim olmamıştı. Şimdi böyle bir şeyle karşılaşınca Biontech aşısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha öncesinde böyle bir şey olmamıştı.” Dedi.

Aşı sonrası beklenen yan etkiler
Aşı uygulanan bölgede ağrı/şişlik/kızarıklık
Kusma, ishal
Kas/eklem ağrısı
Yorgunluk
Baş ağrısı
Hafif ateş, titreme

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.