Astsubay Atatürk’e hakaret etti, görevden uzaklaştırıldı!

Astsubay Atatürk’e hakaret etti, görevden uzaklaştırıldı!

Astsubay Atatürk’e hakaret etti, görevden uzaklaştırıldı!

Atatürk için "Büyük İngiliz projesi" ifadesini kullanarak hakaret eden Jandarma Astsubay Rafi Hasan Ceran görevden uzaklaştırıldı. Kars Valiliği, Ceran hakkında açıklamada bulundu.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden Atatürk için “Büyük İngiliz projesi” ifadesini kullanarak hakaret eden Jandarma Astsubay Rafi Hasan Ceran hakkında soruşturma başlatıldı. Kars Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Ceran’ın 2 Temmuz tarihinde görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu.


İşte Kars Valiliği tarafından yapılan açıklama:
Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Rafi Hasan Ceran’ın sosyal medya hesabından devlet büyükleri aleyhine ve görev alanı dışında yapmış olduğu paylaşımlarla ilgili olarak hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup soruşturmanın selameti açısından 2 Temmuz 2020 günü görevden uzaklaştırılmıştır” ifadeleri kullanıldı.
 
Jandarma Astsubay Ceran’ın sosyal medyayı kullanarak sadece Atatürk’e deği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için de hakaret içeren paylaşımlar yaptığı öğrenildi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.