ATA-AÖF SINAVLARININ FARKLI BİR SINAVLA ÇAKIŞMAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR
ATA-AÖF SINAVLARININ FARKLI BİR SINAVLA ÇAKIŞMAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖMER ÇOMAKLI ATA-AÖF SINAVLARININ FARKLI BİR SINAVLA ÇAKIŞMAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR
ATA-AÖF·11 ARALIK 2017 PAZARTESİ
Merkezi Sınav Yapan Üniversiteler Bir Araya Geldi
Merkezi sınav yapan Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Rektörleri ve ÖSYM Başkanı, ÖSYM Başkanlığında bir araya geldi. Ortak uygulama imkânlarının ele alındığı toplantıda, 2018 yılında yapılacak sınavların aynı güne denk gelmemesi için alınacak önlemler de değerlendirildi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığında yapılan toplantıya ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak katıldı.
Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı: “Öğrencilerimiz, sınav giriş belgeleri hakkındaki gelişmeleri merakla bekliyordu. Sınava girişlerde, kimlik belgesi olarak ÖSYM tarafından kabul edilen kimlik belgelerinin üç üniversitenin yaptığı sınavlarda da sınav giriş kimlik belgesi olarak kabul edilmesi yönünde mutabakata vardık. Ayrıca, sınavların takvimleri ve sınavların çakışmaması için alınacak önlemler ile sınavlarda karşılaşılan sorunları ve ortak çözüm yollarını ele aldık” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Atatürk üniversitesi Basın Merkezi
2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.