Az bile demiş

Az bile demiş

Yok artık yaa

Ünlülerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara gelen tepkiler bazen dozunu kaçırıyor. Bazen de ünlülerin yaptığı açıklamalar linç edilmesine sebep oluyor. Bildiğiniz gibi anonimliği sağlayan sosyal medyada insanların fikirlerini belirtmesi çok kolay. Günümüzde hemen herkesin kullandığı sosyal medya öyle yorumlara tanık oldu ki! Bazen bu yorumlara insanlar dayanamayarak cevap verdi.

Ünlülerin verdikleri ayarlar
Birçok ünlü isim kendilerine sosyal medyadan yapılan eleştirilere ya da hakaretlere dayanamayıp dava açıyorlar. Ya da bizzat kendileri sosyal medyadan gelen eleştirilere ya da hakaretlere cevap veriyorlar. Bunlardan bazıları komik deneyecek şekilde basit olaylar olurken kimisi de ciddi konular olabiliyor.

Oğulcan Engin'den annesine rest
Geçtiğimiz günlerde oğlundan 1 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le evlenen Seda Sayan'ın düğününe ne anne babası ne de oğlu katılmıştı. İddialara göre Oğulcan Engin, annesine rest çekti. 

İşte ünlülerin başkalarına verdiği sert cevaplar...

Söylemezsem Olmaz programının başında Ebru Gündeş'in şarkısı çalındı. Şarkıda Arto ve Bircan Bali bir şey söylemezken Serengil tepki gösterdi. Yayında kendine hakim olamayan Serengil, "Reji neden Ebru Gündeş şarkısıyla başladık? Ebru Gündeş'in şarkısını niye buraya koyuyorsunuz? Bana mahkeme açtı, bize yapmadığı bir şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorum. Rejinin cevap hakkı falan yok. Gerçekten burama kadar getiriyorsunuz. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın. Bize mobing uygulayıp dava açtı. Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın" şeklinde tepki gösterdi.

Seda Sayan 

Seda Sayan'ın Beşiktaş'da olan nikahına çoğu kişi katılmadı. Onlardan birisi de Sayan'ın 31 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin oldu. İddialara göre Engin, annesine çok kızdı ve artık onunla görüşmeyeceğini söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.