B ehliyeti olan adaylar arasından Özalp Belediyesi bu alımı gerçekleştirecektir.

B ehliyeti olan adaylar arasından Özalp Belediyesi bu alımı gerçekleştirecektir.

Zabıta memuru alımı için kılavuz adayların erişimine sunuldu.

Özel Başvuru Şartları

Öğrenim olarak lisans mezunu olması isteniyor. Lisans 2020-KPSS P3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS 70 puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesindeki özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.
 
13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. 

Başvuruları kurum şahsen istiyor. Adaylar başvurularını 6 Aralık 2021’den 10 Aralık 2021 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08:30-16:30 arasında) Mahmudiye Mahallesi Atatürk Caddesi No: 29 Özalp/VAN Adresinde Bulunan, Belediye Hizmet Binasının 2. Katında Yer Alan Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmekte

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.