Bakan Soylu'dan PÖH Alımı İçin Sevindiren Açıklama !

Bakan Soylu'dan PÖH Alımı İçin Sevindiren Açıklama !

Bakan Soylu'dan PÖH Alımı İçin Sevindiren Açıklama !

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, PÖH adaylarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Niğde POMEM 'de özel harekat polislerinin mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu açıklamasında PÖH adaylarını sevindiren detayları belirtti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında iyi polis olun mesajı da veredi. Bakan Soylu konu hakkındaki açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"İyi polis olacaksınız, iyiliği savunmak için varsınız. Her biriniz yaklaşık 30 kişi arasından seçildiniz. Bunun hakkını vermelisiniz. Sırada bekleyen on binlerce özel harekat polisi olmak isteyen adaylar var. Siz iyi olmazsanız biz dünyada hiçbir şeyi düzeltemeyiz. Size kısa bir soru sormak, cevabını da sizin ağzınızdan duymak isterim. Niğde POMEMden mezun olan özel harekatçılar iyi polis olmaya hazır mısınız?. Vatanı, bayrağı, devleti, milleti, vatandaşın malını, canını namusunu korumaya hazır mısınız? Ay yıldızlı bayrak nerede dalgalanırsa orada görev yapmaya hazır mısınız? Şehadete yürümek gerektiğinde koşmaya hazır mısınız? Allah sizleri yetiştirenlerden razı olsun. Bu makamlar gelir geçer. Asla hukuktan, vicdandan, annelerinizin, babalarınızın size öğrettiklerinden sapmayın. Hukuk dışı, kanun dışı işlerin içinde olmayın. Silahın gücüne asla kapılmayın. Karşımda gördüğüm güçlü iradenizden hiçbir zaman ayrılmayın. 


 
Bugün yemin eden Özel Harekat Teşkilatı’na katılan, duruşları asalet olan, cesaretlerini asil milletimiz ile buluşturan özel harekatçılar, arkadaşlarınızı bazen 3 bin metrede bir üst bölgesinde, bazen bir operasyonda ölüme atlayarak, ülkenin bütünlüğüne gelebilecek bir felaket varsa önce kendini feda eden arkadaşlarınızla, Doğu Anadoluda Güneydoğu Anadoluda her noktaya kadar dağların tepelerine kadar hep karşılaştık. Ben onlarda her zaman bayrağa sağdık, vatanına sağdık, bulunduğu toprak parçasını korumaya yemin etmiş aslanlar gördüm. Allah sizi muzaffer etsin."
BAKAN SOYLU'DAN PÖH AÇIKLAMASI

Bakan Soylu, 10 bin PÖH alımına 290 binden fazla kişinin başvuru yaptığını, 10 bin adayın bu yüksek sayı içinden seçildiğini ifade ederek her adayın yaklaşık 30 kişi arasından seçildiğini söyledi. Ayrıca Bakan Soylu özel harekat polisi olmak isteyen on binlerce adayın olduğunu ve bu adayların bekleyiş içinde olduğunu vurguladı. 

Bakan Soylu yaptığı açıklamalarında PÖH alımı hakkında tarih vermedi ancak alımların yapılmayacağını belirtmek yerine ilan bekleyen adayların olduğunu ifade etti. PÖH alımı planı olmasaydı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında ilan bekleyen adayların olduğunu belirtmezdi. Bu bağlamda Polis Akademisi Başkanlığından 2019 yılında PÖH ilanı beklenmektedir.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum