Belçika Brüksel Nisan 2019 Yurtdışı İş İlanı

Belçika Brüksel Nisan 2019 Yurtdışı İş İlanı

Belçika Brüksel Nisan 2019 Yurtdışı İş İlanı

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği en az lise mezunu Türk uyruklu 1 sözleşmeli memur alımı yapacağını ilan etti. Alınacak kamu personeli sekreter olarak görevlendirilecek olup 3 Mayıs 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılması gerekmektedir.

Alınacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olması, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olması gerekmektedir.


Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemesi, çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek (Fransızca bilmek tercih nedenidir), bilgisayar ve daktilo kullanabilmesi gerekmektedir.

Başvurmak isteyen adayların sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş (CV), Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri, nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti, son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti, erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf ile başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Adayların en geç 3 Mayıs 2019 tarihine kadar Délégation Permanente de Turquie auprѐs UE, Avenue des Arts, 36-38 1040 Bruxelles-Belgique adresine yukarıdaki evrakları ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09.00-18.00 saatleri arasında) şahsen yapmaları gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum