Belediye Kadrolu 100 Parkomat Görevlisi Alıyor

Belediye Kadrolu 100 Parkomat Görevlisi Alıyor

Belediye Kadrolu 100 Parkomat Görevlisi Alıyor

Kamuoyuna duyurulan kurum dışı kamu işçisi alımında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirket 100 parkomat görevlisi alımı yapmaktadır. Başvurular için belediyeye müracaat edilecek.

Belediye binası "Piri Reis mahallesi, İsmet İnönü bulvarı 49/A Yenişehir/Mersin" adresindedir. Başvuru irtibat numaraları ve yetkili kişinin telefon numarası başvuru kılavuzunda belirtilmiştir. Telefonla başvuru alınmamakla birlikte yalnızca bilgileri verilmesi açısından paylaşıldı.

Müracaat şartları:Kurum bünyesinde çeşitli otopark alanlarında görevlendirilecek parkomat işçilerinden en az ortaokul (lise) mezunu olunması beklenmektedir. Adaylardan aranan bir diğer şart ise en az B sınıfı ehliyete sahip olmaktır. Başvuru yapacaklar diploma, adli sicil kaydı, vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile başvuru yapacaklar.  

Yayımlanan duyuruda şahsen müracaat yoluyla başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise belediye tarafından 5 Aralık 2019 olarak belirlendi. Böylelikle bugün dahil olmak üzere 3 gün işçi alımı için başvurular alınacak.

ilan metni için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.