Belediye KPSS Şartsız 35 Güvenlik Görevlisi ve Kamu Personeli İlanı

Belediye KPSS Şartsız 35 Güvenlik Görevlisi ve Kamu Personeli İlanı

Belediye KPSS Şartsız 35 Güvenlik Görevlisi ve Kamu Personeli İlanı

İŞKUR üzerinden Büyükşehir KPSS şartsız 35 kamu personeli alımı ve güvenlik görevlisi alımı yayınlandı

KPSS şartsız 35 kamu personeli alımı ve güvenlik görevlisi alımı yayınladı.

Su ve Kanalizasyon idaresi müdürlüğü 13 kişi vasıflı vasıfsız işçi alımına adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Kamu personeli alımı erkek adayların Askerlik hizmeti ile bir ilişiğinin bulunmaması gerekiyor, KPSS şartı aranmamaktadır.

Elektrik teknikeri 1 kişi, Harita teknikeri 1 kişi ve Tekniker 2 kişi alımına adayların ilgili bölümlerden en az önlisans mezunu olması şartı vardır. Tüm alımlarda son başvuru tarihi 4 Ocak 2019 olup adaylar bu tarihe kadar Mersin Su ve Kanalizasyon idaresi müdürlüğü personele şahsen müracaat edeceklerdir.

Belediye Engelli personel alımı 1 kişi en az lise mezunu olması ve durumunu yetkili bir hastaneden almış olduğu rapor ile belgelemesi ve çalışmasına engel herhangi bir akıl hastalığının bulunmaması şartı vardır.


Su ve Kanalizasyon idaresi müdürlüğü 2 kişi kaçak kontrol çalışanı alımına adayların en az lise mezunu olması, sıhhi tesisat bilgisinin olması ve en az B sınıfı ehliyete sahip olan adaylar başvuru yapabilecektir

.Belediye en az lise mezunu sayaç okuma çalışanı 5 kişi alımına sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek olup adayların B sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

Su ve Kanalizasyon idaresi 1 kişi elektronik teknikeri alımına adayların meslek lisesinden ilgili bölümden mezun olma şartı vardır. Başka bir özel şart aranmamaktadır.

8 Kişi en az lise mezunu Güvenlik görevlisi alımına adayların silahlı güvenlik sertifikasına sahip olması şartı vardır. Adaylar diploma ve CV ile başvuru yapacaklardır.

1 kişi ağır vasıta şoförü alımına adayların en az ilkokul mezunu olması, SRC belgesine sahip olması ve ağır vasıta ehliyetine sahip olması şartı vardır.

Mersin Büyükşehir Belediyesi  ilan kılavuzu için TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.