Belediye Kurumu öğrenim şartsız 95 personel alımı için ilan

Belediye Kurumu öğrenim şartsız 95 personel alımı için ilan

Yayımlanan ilan kapsamında Bursa Yeşil Yıldırım kosa temizleme personeli, beden işçisi, atık toplayıcı,park temizlik ve çöp kamyonu şoförü alacak.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan  adaylardan Nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi istenmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydı ile suretleri belediyemizce onaylanabilir.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan erkek adaylardan askerlik ile ilişkisi olmadığına dair beyanı istenmektedir

.** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adaylardan görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak zihinsel ve bedensel bir durumu olmadığına dair beyanı istenmektedir.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adaylardan bir adedi forma yapıştırılmak kaydı ile son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf istenmektedir.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adaylardan özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü istenmektedir.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adaylardan Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge istenmektedir

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adaylardan adli sicil kaydı istenmektedir.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adaylardan sürücü belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti istenmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi kurum tarafından onaylanabilir

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adayların Türk vatandaşı olması zorunludur.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adayların 18 yaşını tamamlamış olması zorunludur.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adayların emekliliğe hak kazanmamış olması zorunludur.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması zorunludur.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adayların Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da afta uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması zorunludur.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan olan erkek adayların askerlikle ilgisi bulunmaması ya da askerlik çağına gelmemiş bulunması veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması zorunludur.

** Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanına başvuracak olan adayların görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması zorunludur. 

Bursa Yeşil Yıldırım personel alımı ilanı için son başvuru tarihi 15 Haziran 2021 olarak belirtilmiş olup başvurular  Şükraniye Mah. 4. Şanlı Sok. No:6 Yıldırım Bursa (Kentsel Tasarım Binası)bursa-1-002.pngbursa-2-002.pngbursa-3-001.png

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.