Belliydi böyle olacağı

Belliydi böyle olacağı

Ünlü yıldız Seda Sayan, kendisinden yaşça küçük müzisyenle evlendi. Ünlü sunucunun soluğu mahkemede alması herkesi şoke etti

Sayan 14 Şubat'ta sahne aldığı mekanda Çağlar Ötken'den evlenme teklifi aldı.

 

Bir süredir beraber çalışan Ötken ve Sayan geçtiğimiz gün Beşiktaş'da dünya evine girdi.

 

Henüz yeni evlenen Seda Sayan koşa koşa mahkemeye gitti! Eşinin soyadını aldığı için evraklarıda karışıklık yaşayan Sayan Ökten soyadını sildirmek için başvurdu. Konuyla ilgili gazetecilere konuşan Sayan; "Konu yanlış anlaşıldı hatta boşanacağımız bile söylendi.

Soyadı değişince evraklarda değişiklik yapılması gerekiyordu. Biz daha önce kendi soyadımı kullanacağımı belirtmiştik. Bir sürü evrakta değişikliğe gidilecekti ancak benim o kadar zamanım yok.

Bizim karı koca olarak aramızda böyle bir soyadı kavgası olmadı. Boşanma ve evi terk etme haberlerine biz de çok şaşırdık. Sevdiğim adam hayatımda zaten. Ben onun soyadına kurban olurum. Eşimle Kaş'ta bir balayı yapacağız. Gelin hep beraber gidelim" dedi.

Evlendikten sonra magazin dünyasında çok konuşulan ikili gündem oldu. İddialara göre, 34 yaşındaki eşine büyük bir jest yapan Seda Sayan, ağızları açıkta bıraktı. İddialara göre bir süre önce Sarıyer sırtlarında bulunan evini 4 milyon liraya satılığa çıkaran Seda Sayan, villasını satmaktan vazgeçti. Uzun zamandır Zorlu'da oturan Sayan, satmaktan vazgeçtiği villasını dekore edip eşi ile birlikte oraya yerleşmeyi planlıyor. Kendisi hakkında çıkan haberlere henüz açıklama yapmadı.

Safiye Soyman, Seda Sayan'ın düğününe katılmayacağını söyledi ve şunları ekledi; "Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.