Ben bu kızı biliyorum

Ben bu kızı biliyorum

Ben bu kızı biliyorum

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, yaşadığı aşk ve başarılarla dolu kariyeriyle gündemden bir türlü düşmüyor. Son olarak Ebrar'ın yeni sevgilisi olay oldu. Peki, Ebrar Karakurt kimdir? Kaç yaşında, boyu kaç? Gibi merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.
Voleybol Milli Takımı son iki turnuvada kazandığı başarılarla herkesi gönlünü fethetti. Eda Erdem, Zehra Güneş gibi başarılı oyuncular listesinde Ebrar Karakurt da var. 22 yaşındaki genç oyuncu, küçük yaşından beri voleybol turnuvalarında ödül alıp kendini belli ediyor. Saç rengi ve tavırlarıyla dikkat geçen Ebrar Karakurt, sürekli gündemi meşgul ediyor. Ünlü voleybolcu şimdi de yeni sevgilisiyle çok konuşulacak!

Hayatım o kadar parlak değil
Vakıfbank'tan İtalya'nın Novaro takımına transfer olan Karakurt, özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Karakurt, en büyük hedefinin olimpiyat kazanmak olduğunu dile getirdi. Sporculuk gereği yakınlarına gerekli sorumluluğu gösteremeyen Ebrar Karakurt, doğum günü gibi özel günleri yeterince kutlayamadığını, bundan dolayı pişman olduğunu söyledi. Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, hayatının sosyal medyada gözüktüğü kadar mutluluk dolu olmadığını söyledi.

2017'de U18 Avrupa Şampiyonası'nda en iyi oyuncu ödülüne layık görülen Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 Balıkesir doğumludur. Bir erkek kardeşi vardır. Voleybola 12 yaşında başladığını söyleyen Ebrar, Vakıfbank altyapısında oynadı. Ebrar Karakurt'un boyu 1,96'dır.

Cinsel yönelimi sebebiyle tartışma konusu olan Ebrar Karakurt, Instagram hesabından yayınladığı paylaşımlarla eleştirilere kulak asmadığını dile getirmişti. Mevkisinin dünyada en önemli oyuncularından biri olan Ebrar Karakurt, bu yıl İtalya'da forma giyecek.

Ebrar Karakurt'tun yeni sevgilisi kim?
Ebrar Karakurt, daha önce eski sevgilisi İmge ve İmge’nin yeni sevgilisi ile sık sık tartışıyordu. Ebrar'ın İmge'yi unutamadığı iddia edilirken ünlü voleybolcu öyle bir fotoğrafla geldi ki herkes şoke oldu. Karakurt'un yeni sevgilisi oyuncu çıktı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.