Bence yerinde bir hediye olmuş!

Bence yerinde bir hediye olmuş!

Bence yerinde bir hediye olmuş!

Seda Sayan'a verdiği düğün hediyesiyle çok konuşulan Alişan'ın özel hayatı merak konusu oldu. Biz de size Alişan kim? Ünlü türkücü boşanıyor mu? Ne zaman doğdu? Gibi merak edilenleri derledik.
Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz gün kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le evlenen Seda Sayan'a öyle bir düğün hediyesi verdi ki herkes şoke oldu. Kariyeri ve özel hayatı ile merak edilen detaylar haberimizin devamında.

Kimdir?
19 Haziran 1976 tarihinde dünyaya gözlerini açan Alişan aslen Bingöllü'dür. Asıl ismi Serkan Burak Tektaş olan başarılı sanatçı sahne adı olarak Alişan ismini seçmiştir. Beyoğlu doğumlu olan Alişan, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümünde tamamlamıştır. 1.77 boyunda ve 69 kiloda olan Alişan siyah saçlı ve ela gözlüdür.

Kariyeri
Müzik kariyerine ilk olarak 1991 yılında Minerva Müzik desteği ile Derdo – Elazığ’ın Güzelleri albümünü çıkarmıştır. Kariyer hayatı boyunca çıkardığı albümlerle ve sesiyle birçok kişiyi etkilemeyi başarmıştır.

Alişan'dan kinayeli düğün hediyesi
Seda Sayan ve Alişan evliliği gündeme bomba gibi düşmüştü. Magazin dünyasının çok konuşulan evliliği için Alişan öyle bir düğün hediyesi gönderdi ki hakaret mi etti mutluluklar mı diledi belli değil!

Alişan, geçtiğimiz gün evlenen çiçeği burnunda Seda Sayan'a düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu verdiğini açıkladı. İddialara göre Alişan çiftin evliliklerinde iletişim problemi olacağını düşünüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.