Benzin, Motorin, LPG Otogaz Fiyatları Alev Alacak!

Benzin, Motorin, LPG Otogaz Fiyatları Alev Alacak!

Akaryakıtta Son Dönemin En Büyük Zammı Geliyor! Benzin, Motorin, LPG Otogaz Fiyatları Alev Alacak!

Türkiye ekonomisi çok çalkantılı bir süreçten geçiyor. Döviz kurlarının hızlı bir şekilde yükselişi ve kontrolün elden gitmesi ile vatandaşları oldukça kötü günler bekliyor. Özellikle kur yükselişlerinin ilk yansıdığı ürün olan akaryakıt ile alakalı olarak sektör kaynaklarından zam iddiası geldi. Bu iddianın gerçekleşmesi ile akaryakıt fiyatlarına son dönemlerde yapılan en büyük zam yapılacak.

KÜRESEL PİYASALARDA PETROL FİYATALARI ARTIYOR

Döviz kurlarındaki yükseliş trendi ve küresel petrol piyasalarındaki yüksek fiyatlama akaryakıt zamlarını da beraberinde getiriyor. Son olarak sektör kaynakları yeni zam miktarına ve zam tarihine dair yeni bir iddiada bulundular. 

Sektör kaynaklarının iddiasına göre Türkiye'de benzinin litresine 90 kuruş, motorinin litresine 70 kuruş ve LPG otogazın litresine de 90 kurul zam yapılacak. Zammın yarın gün içerisinde Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından resmen açıklanacağı ve pompa fiyatlarına da Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından itibaren yansıyacağı bildirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.