Bergüzal Korel'den Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklama

Bergüzal Korel'den Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklama

Bergüzal Korel'den Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklama

Bergüzar Korel eşiyle birlikte, Londra'ya taşınacakları iddiasıyla gündeme geldi. Korel ve Halit Ergenç çifti, Türkiye ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Çok konuşulan bu açıklamanın üzerine biz de size Korel'in hayatına dair nereli? kaç yaşında? gibi merak edilenleri cevapladık.
Kocası ve çocuğu ile Londra'ya taşınacağı iddia edilen Bergüzar Korel ve eşi Türkiye ile ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı. Gündem olan bu açıklamanın ardından ünlü oyuncunun hayatı merak edildi. Özel hayatı pek bilinmeyen Bergüzar Korel kimdir? ünlü oyuncunun boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? sevgilisi, eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizde.

Kimdir?
Bergüzar Korel, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızlarıdır. 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bergüzar Korel, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. 1.79 boyunda olan Bergüzar Korel, 59 kilodur. Girit, Rumeli ve Arnavut kökenlidir. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde tamamladı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde rol aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuvâ-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak rol aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı. Türk sinema televizyonlarında ve özellikle tiyatroda kalıcı olmak istediğini ve bunun için de çok çalıştığını her fırsatta söyleyen yıldız; voleybol, buz pateni, rüzgâr sörfü gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de almıştır.

Bergüzar Korel, tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile 2009 yılında evlendi. 2010 yılının Şubat ayında çiftin Ali isminde bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. 2020 yılının Mart ayında çiftin Han isminde ikinci erkek çocukları dünyaya gelmiştir. 2021 yılının Kasım ayında çiftin Leyla isminde kız çocukları dünyaya gelmiştir.

Rol aldığı filmler
2012-2014 Karadayı - Hakim Feride

2011 Muhteşem Yüzyıl

2010 Bitmeyen Şarkı

2009 Aşk Geliyorum Demez

2006 2009 Binbir Gece

2006 Kurtlar Vadisi Irak

2005 Zeytin Dalı

2001 Cemalim

1999 Şen Olasın Ürgüp

1998 Kırık Hayatlar

Aldığı ödüller
2013 Altın Kelebek - En İyi Kadın Oyuncu - Karadayı

2012 YBTB"nin - Yılın Kadın Oyuncusu

2012 Ayaklı Gazete - En İyi Drama Kadın Oyuncusu

2012 RTGD'nin - Yılın Kadın Oyuncusu

2010 Aslan Max - En Sevilen Çocuk Programı

2008 Burç Okulları - En Başarılı Kadın Oyuncu

2007 RTGD'nin - TV Yıldızı ödülü

2006 Altın Kelebek - En Başarılı Kadın Oyuncu

Bergüzal Korel'den Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklama
Ekranların sevilen iki ismi Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin yurt dışına yerleşeceği iddia edilmişti. Ünlü çiftten ortaya çıkan iddialarla ilgili yorum geldi

Bu evlilikten 3 çocukları var. Kızı Leyla'yı kucağına aldıktan sonra bir süre setlerden uzak kalmaya kara verdiler. Bir süredir başka ülkeden fotoğraf paylaşan çiftin Londra'da yaşayacakları ortaya çıktı.

Ünlü çifte sorulan "yurt dışına taşınacak mısınız" sorusuna "Biz sürekli gelip gidiyorduk.Pandemi döneminde pek gidememiştik. İstanbul'u terk etmedik ama orada bir evimiz var. Türkiye daha güzel. Burası bizim memleketimiz. Kalabalıktan kaçtığımız yok. Burada da yeri geliyor metroya biniyorum yeri geliyor dolmuşa da biniyorum" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.