Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Türkiye'yi yazlık olarak kullanmaya karar verdi!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Türkiye'yi yazlık olarak kullanmaya karar verdi!

Türkiye'yi terk ederek Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Türkiye'yi yazlık olarak kullanmaya karar verdi!

Birkaç önce çocuklarının eğitimi için Türkiye'yi bırakıp Londra'ya yerleştikleri söylenen çift şimdilerde Türkiye'ye tatile geldi. Korel ve Ergenç çiftinin dedikleri kısa sürede tepki çekti.
Geçtiğimiz aylarda haklarında çıkan "Türkiye'yi terk edip Londra'ya yerleştiler" haberleriyle gündeme gelen Halit Eregenç ve Bergüzar Korel çifti gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdilerde Türkiye'ye Alaçatı'ya tatil için gelen çift tepkilerin odağı olmaktan kaçamadı. "Türkiye'ye temelliz yerleştiniz mi" sorusuna çift öyle bir cevap verdi ki herkes neye uğradığını şaşırdı. 

Güzel oyuncu, “Benim için oldukça yoğun geçiyor. Halit çok gidip, geliyor. Ben genelde çocukların başında kalıyorum ama çok sık gidip, geliyoruz. Türkiye'den arkadaşlarımız geliyor bize. " dedi.

 

"Her şey güzel geçiyor. Oğlumuz müzikle çok ilgileniyor. Müziği çok seviyor. Onun için orada çok imkan var. Londra, iyi bir eğitim alacağı yer” dedi.

"Biz bunu denemek istedik. Onun da her türlü şeye ulaşabileceği bir yer istedik. Londra, iyi bir eğitim alacağı yer. Tabii ki Türkiye'de de alabilir. İkimiz de Mimar Sinan'lıyız ama biz bunu denemek istedik. " dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.