BİR ÜNLÜ DİZİ DAHA BİTİYOR

BİR ÜNLÜ DİZİ DAHA BİTİYOR

Star TV’de iddialı başlayan Seni Çok Bekledim dizisi izleyicisine kötü haber…

Star TV’de iddialı başlayan Seni Çok Bekledim dizisi izleyicisine kötü haber… Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu‘nun başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim dizisi final yapıyor. Reytinglerde istenilen sonucu alamaması sonucu final kararı alındı. Oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin final tarihi belli oldu.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?
Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yapımını Skala Yapım ve DNZ Film’üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Yasemin Türkmeli’nin oturduğu Seni Çok Bekledim dizisi içi final kararı alındı. Başrolde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizi 13. bölümde ekrana veda edecek. Bu akşam 11. bölümü yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi, 23 Nisan’da final yapacak.
 
SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ KONUSU
Seni Çok Bekledim’de hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir ve aşka inanmayan Ayliz’in masal tadındaki aşkı anlatılıyor. Kadir, başarılı bir iş insanıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir. Ayliz ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde duran bir fotoğrafçıdır.Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık biranda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ OYUNCULARI
Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosunda; Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.